FI MVA EE MVA BANNERA's Piebald phantasy - "Stella"

Stella - Bannera's Piebald Phantasy Havannankoira Stella - Bannera's Piebald Phantasy Havannankoira Stella - Bannera's Piebald Phantasy

Stella tuli meille Vantaalla sijaitsevasta Bannera's Kennelistä. Ihastuimme Stellan rohkeaan luonteeseen, rakenteeseen ja väritykseen, joka on musta-valkoinen 50/50 suhteella. Stella on käynyt näyttelyissä, testannut agilityn peruskurssia ja lisäksi Stella on emo Habanellon ensimmäiselle pentueelle. Stella on Suomen ja Viron muotovalio.

Muita koiria kohtaan Stella on utelias ja rohkea havannankoirien joukossa. Toiset rodut ovat jääneet hieman vieraammiksi, joten niitä pitää kiertää hieman kauempaa. Selkeästi paljon uusia erilaisia kavereita vielä tarvitaan lisää. Omassa laumassa rohkeutta riittää yllinkyllin ja jopa röyhkeyteen asti. Itsesuojeluvaistossa olisikin vielä hieman parantamisen varaa, kun lelukin viedään toisilta koirilta vaikka väkisin, jos sillä halutaan leikkiä. Mieluusti mennään myös sen jälkeen vielä viereen härnäämään toista lelu suussa. Silti, Stella on laumassaan arvostetuin jäsen.

Suhteessa ihmisiin Stella ei ole tuottanut pettymystä. Kunnon havannalaisen tapaan Stella rakastaa ihmisiä ja hakee seuraa. Ihmiset ovat Stellalle tuhansien märkien pusujen kohteita! Välillä pitää koittaa myös komennella ihmisiä, jos jostain syystä ei saa tarpeeksi huomiota osakseen. Kuonolla tökkimällä saa sopivasti kammettua käden oman pään päälle rapsutuksia ja silityksiä varten. ;)